Welkom op de website van Fanfare Sint Jan - Leijenbroek|Sittard

Fanfare Sint Jan is in 1953 opgericht in het buurtschap Leijenbroek te Sittard. Deze bloeiende vereniging bestaat uit een fanfarekorps o.l.v. Ad Triepels en een slagwerkgroep o.l.v. Tim Aerdts. Fanfare Sint Jan vervult een belangrijke rol in de gemeenschap van de buurten Leijenbroek en Kollenberg o.a. bij de Eerste H. Communie, Kerstmis en Sinterklaas. De jeugd van fanfare Sint Jan speelt ook in de Jeugfanfaar Zitterd, in samenwerking met fanfare Sint Caecilea uit Broeksittard en muziekkorps Sint Barbara uit Sanderbout.

actuele programma van fanfare Sint Jan, klik voor meer...

Stichting Specsavers steunt Sint Jan
Ieder jaar verkiezen alle winkels van Specsavers één lokaal goed doel waar zij een jaar lang voor gaan sparen. Voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, zet de winkel een vast bedrag opzij voor Stichting Specsavers Steunt. Fanfare Sint Jan was het spaardoel van Specsavers Sittard in 2017 en ontvangt nu een mooie financiële bijdrage. Afgelopen week werd de cheque overhandigd.

Specsavers Sittard spaarde in 2017 een bedrag van €1186,33 bij elkaar voor Fanfare Sint Jan Sittard-Leyenbroek. De donatie zal ten goede komen aan de muzieklessen die de fanfare aanbiedt op basisschool Leyenbroek.

Jack Hautvast, optiekpartner bij Specsavers Sittard: “Wij vinden het erg belangrijk om betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. Door ieder jaar weer een bedrag bij elkaar te sparen voor een mooi initiatief uit de omgeving dragen wij ons steentje bij aan de maatschappij. Fanfare Sint Jan kan de financiële bijdrage goed gebruiken, dus dit bedrag is goed besteed!”

(13-02-2018)